Op weg naar de Miss België-kroon?: Chinouk Bemindt (21, Wilrijk)


Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan 200 jonge dames wagen momentele hun kans in de zoektocht naar ’s lands mooiste. Eén van hen is de 21-jarige Chinouk Bemindt uit Wilrijk. ‘Deelnemen aan Miss België was een meisjesdroom, die achteraf wat vervaagd is. Ik heb mijn in de periode maart-april ingeschreven in de hoop om wat aan zelfvertrouwen te winnen. Zeker als je alle mooie foto’s op de sociale media ziet van fotomodellen, die er keimooi uitzien. Ik heb zelf het PTSD-syndroom en heb een paar genen van borderline mee. Daarom wil ik met mijn deelname aan Miss Antwerpen werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.  Met als enige doel om een lelijk eendje te laten uitgroeien tot een mooie zwaan. Ik wil heel graag veel doen voor het goede doel. Gaande van jong tot oud, van dieren tot mensen. Ook ben ik aan het denken om een opleiding tot leerkracht te volgen om zo in mijn vrije tijd ook kinderen die met een leerachterstand zitten door een bepaalde oorzaak verder te helpen en zo alsnog de nodige leerstof te kunnen aanleren. Ook heb  ik haar gedoneerd voor het goede doel, heb een beestje geadopteerd waardoor het een mooi thuis kon krijgen en ik doneer regelmatig bloed. Je ziet dat ik alles wil doen om mijn steentje bij te dragen tot een betere wereld.’

Schaatsen
Chinouk blijkt een gepassioneerd schaatster te zijn. ‘In mijn jonge jaren deed ik aan ballet. Maar toen ben ik uitgeschoven en heb ik een liesblessure opgelopen. Ballet volgen was toen een iets te zware opdracht. Sindsdien ben ik beginnen ijsschaatsen. Ik doe dat vooral voor mezelf. Niet in clubverband.’

Foto: Adriaan Fotografie

Geef een reactie