De Harlem Globetrotters komen naar België


België heeft al lange tijd een speciale plek in het hart van de Harlem Globetrotters, die er een traditie van hebben gemaakt om het lokale publiek weg te blazen met hun verbazingwekkende basketbaltrucs. In september gaan ze verder op dit elan met 2 shows in België! Op 21 september staan ze in de Country Hall in Luik en op 22 september in de COREtec Dôme in Oostende. Het perfecte evenement voor de hele familie!
 
Sinds 1926 laten de Harlem Globetrotters het publiek met verstomming achter door hoogwaardig familie-entertainment. Zowel jong als oud kunnen genieten van een interactieve show die naadloos complexe basketbalvaardigheden combineert met een groots vertoon van showmanschap en een goede dosis humor.
 
Geen uitdaging is te gek en geen prestatie is onmogelijk voor de Globetrotters! Ze kunnen opscheppen over een indrukwekkende reeks Guinness World Records, een bewijs van hun onvermoeibaar streven om grenzen te verleggen en hun vaardigheden in de afgelopen jaren verder te verfijnen.
 
Dit jaar maken ze hun triomfantelijke terugkeer met de gloednieuwe ‘Harlem Globetrotters 2023 World Tour’! Bereid je voor op een spetterende voorstelling die je zo hard laat lachen dat je er buikpijn van krijgt!

Foto: Live Comedy

Geef een reactie