Hellmut Lotti was made for lovin’ you


Na het verrassende concert op Graspop en het succes van de eerste single ‘Still Loving You’ zet Helmut Lotti de laatste rechte lijn naar de release van zijn album in met de nieuwe single ‘I Was Made For Lovin’ You’ én de aankondiging van nog een extra concert.

Het stond in de sterren geschreven dat HELLMUT, het alter-ego van de Gentse alleskunner, een vervolg zou breien aan de wervelstorm die zijn optreden op Graspop was. De lovende reacties op ‘Still Loving You’, die als eerste single uit dat concert werd uitgebracht heeft hem er nog meer van overtuigd dat de ingeslagen weg de juiste is. Met de aankondiging van zijn tweede single ‘I Was Made For Lovin’ You’, origineel van KISS, en de première van de tournee op 30 augustus in het Openluchttheater Rivierenhof is HELLMUT helemaal klaar voor het najaar!

Aan de reeds 14 data tellende tour wordt nog een extra concert toegevoegd op 9 februari 2024 in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Foto: KAR.MA Agency

Geef een reactie