African Queen: het eerbetoon aan alle Afrikaanse vrouwen


Major Dreamin’ heeft respect voor alle vrouwen én in het bijzonder de Afrikaanse, die hij met zijn nieuwste single ‘African Queen’ een warm eerbetoon brengt. “Eigenlijk is de track een ode aan alle queens all over the world!”, zegt hij enthousiast. Als je goed luistert naar de tekst en de zomervibes voelt van de nieuwe single ontdek je dat hij gaat over een prachtige dame die je maar niet uit je hoofd krijgt. Op de vraag of het een persoonlijk verhaal is blijft Major Dreamin’ mysterieus het antwoord schuldig… ‘African Queen’ van Major Dreamin’ is nu digitaalbeschikbaar.

Na zijn recentste single ‘Oxygen’ heeft Major Dreamin’ natuurlijk niet stilgezeten. Samen met co-producers Sandersville, waarmee hij ook al de single ‘Ai Ai Ai’ uitbracht, nam hij ook de nieuwe single ‘African Queen’ op. Het resultaat is een superlekkere song met heerlijk zomerse vibes die perfect beantwoordt aan wat er momenteel als muziekgenre goed in de markt ligt. Wie zin heeft om tijdens de festivalzomer eens goed te dansen moet zeker ‘African Queen’ van Major Dreamin’ toevoegen aan de afspeellijst. De heerlijke good vibes krijg je er gratis bij en wees gerust, dit is een liedje dat je eindeloos op repeat kan zetten. De song verveelt op geen enkel moment, kreeg opnieuw een sterke productie en blijft lekker plakken in je hoofd. Laat die zonnige beats maar komen en ga vooral lekker uit de bol op de ‘African Queen’, waarbij we een vermoeden hebben dat het verhaal achter de song wel eens een persoonlijke ervaring kan zijn geweest van de mensen die betrokken waren bij deze heerlijke track. Als eerbetoon aan alle sterke vrouwen ter wereld én in het bijzonder de Afrikaanse, kan dit tellen. ‘African Queen’ van Major Dreamin’ is nu digitaal beschikbaar.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie