Blabla met Piet Junior


Na de succesvolle release van zijn EP ‘Kampvuur’ is Piet Junior terug met de gloednieuwe single ‘Bla Bla’. Piet keert hiermee terug naar zijn basis als rapper en serveert zijn talrijke fans opnieuw een onversneden hiphop-track enkel en alleen zoals hij dat kan. Naast de sterke productie blikt Piet in deze uptempo-killer terug hoe hij in dit leven zo ver is geraakt, ondanks de bla bla om hem heen. Als je goed luistert deelt Piet de boodschap dat je nooit moet opgeven in het leven en je vooral niet mag laten stoppen door bla bla of andere tegenslagen. In de videoclip, die er snel aankomt, deelt Piet nog een opvallend statement.“Met deze track wil ik laten zien dat ik op het punt ben gekomen in mijn carrière dat het tijd is om mijn plek te claimen”, zegt Piet Junior met een brede glimlach. ‘Bla Bla’ van Piet Junior verscheen op ROQ ’N Rolla Music en is digitaal beschikbaar.

Foto: ROQ ‘N Rolla Music

Geef een reactie