Gustaph geniet van zijn ParkiesconcertenOok in augustus kan je op 19 plekken in Vlaanderen terecht voor de 32ste gratis Radio2 Parkies-concerten. Met vijf Parkies-optredens wordt het ‘de week van Gustaph’, onze Eurovisiesongfestival-revelatie die met ‘Because of You’ knap zevende werd in Liverpool én hiermee ook genomineerd is voor Radio2 Zomerhit. “Optreden met een liveband is één van de mooiste dingen die er zijn. Ik vind het geweldig als ik zie hoe het publiek zich amuseert. Het mooie aan de Radio2 Parkies-concerten is dat je telkens weer speelt op een unieke plek in een groene omgeving. De mensen komen echt om te genieten van de muziek, met een hapje en een drankje. Supergezellig. Ik moet zeggen dat het meestal ook droog blijft. Het gebeurt dat we onderweg zijn en dat het regent, maar waar we spelen is het dan vaak uitgeklaard en valt er geen spatje water meer. Echt waar”, zegt Gustaph overtuigd. 

Op maandag 31 juli 2023 kan je naar Gustaph gaan kijken op de Radio2 Parkies-concerten in Waregem en speelt MAKSIM in Knokke-Heist. Op dinsdag 1 augustus 2023 vind je de Soulbrothers(Light) in Torhout, speelt MAKSIM in De HaanGustaph in Genk én Günther Neefs met zijn 3-Band in Sint-NiklaasWoensdag 2 augustus 2023 staan Sandrine Van Handenhoven en Cocojr. met hun Truephonic in DeinzeMama’s Jasje in BlankenbergeGustaph in Maasmechelen en Günther Neefs met z’n 3-Band in Vilvoorde.

 MAKSIM speelt op donderdagavond 3 augustus 2023 in Roeselare. Diezelfde avond kan je ook naar Gustaph in MiddelkerkeMama’s Jasje in Sint-TruidenSoulbrothers (Light) in Beringen en Günther Neefs & 3-Band in Edegem. De laatste dag van deze week wordt op vrijdag 4 augustus 2023 afgesloten met Bart Kaëll Live in ZonnebekeGuy Swinnen Band in Maaseik en Gustaph in Hamont-Achel.

Meer info over de gratis Radio2 Parkies-concerten vind je op www.parkies.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie