Het Miss Fashion-gevoel van Joyce Tuijaerts


In 2017 nam de Lommelse Joyce Tuijaerts deel aan Young Miss Fashion. Toen behaalde ze de titel ‘People’s Choice Award’. En omdat jonge meisjes iets ouder worden, waagt ze nu haar kans bij Miss Fashion 2024. ‘De wereld van fotoshoots interesseert mij enorm hard’, vertelt Joyce. ‘Toen ik aan Young Miss Fashion deelnam, zag ik dit als een mooie kans om me in deze wereld verder te ontwikkeld. Ik heb toen gemerkt dat mijn zelfvertrouwen fors de lucht inschoot. Mits Miss Fashion dit jaar zich extra inzet voor slachtoffers van seksueel geweld, heb ik niet geaarzeld om de sprong te wagen. Bij mijn inschrijving heb ik tegen mijn mama gezegd dat dit een kans was, die ik niet mocht laten schieten. Vandaar dat ik het knopje vrij snel heb ingedrukt.’

Een goede look
Joyce is een vrouw van heel wat stielen tegelijkertijd. Zo combineert ze nachtwerk met deze wedstrijd. ‘Mijn grote droom is om mijn eigen schoonheidssalon te openen. De beautywereld interesseert me door dik en dun. Ik zou mezelf ook een fashionista durven noemen. Maar je kan me niet op één stijl vast pinnen. Het kan van sportief tot super chic gaan. Voor mezelf let ik er wel op dat ik deftig het huis verlaat.  Want een goede look liet me al een heel pak steviger in mijn schoenen staan.’

Foto: Philippe Claes

Geef een reactie