Alexandra van Laer: de hiphopqueen van Miss Fashion


De Miss Fashionkandidates zijn volop bezig om zichzelf te promoten naar hun grote finale toe. Eén van hen is de 21-jarige Alexandra van Laer uit Linden. In het dagdagelijkse leven werkt ze in een supermarkt. Dat combineert ze met haar allergrootste passie ‘dansen/dansles’. Daar komt nu nog een snuifje Miss Fashion bij. ‘Ik neem vooral deel om mezelf op verschillende vlakken te leren kennen. Bovendien wil ik mijn zelfvertrouwen ook een boost geven. In mijn leven heb ik al veel gedaan voor andere mensen. Nu is het mijn beurt om een keertje in de spotlights te staan. Met Missverkiezingen was ik niet bekend. Toen ik op Instagram wat rond keek en wat informatie kreeg van een finaliste van vorig jaar, heb ik de sprong gewaagd. Ik heb er geen seconde spijt van. Onze groep voelt aan als echte familie. Dat stralen we ook naar de buitenwereld uit. Ik vind het enorm belangrijk dat we er mooie vriendschappen ontstaan in onze groep. Dat is nog altijd belangrijker dan eender welke wedstrijd’

Hiphopqueen
Alexandra mag je de hiphopqueen van Miss Fashion noemen. ‘Ik heb van mijn acht tot ongeveer mijn negentien-twintig jaar competitief gedanst. En dit tot een vervelende knieblessure er een stokje voor stak. Toen ik moest stoppen met dansen, zijn er heel wat traantjes gevloeid.  Omdat ik een leven zonder dans niet zie zitten, heb ik me wat geheroriënteerd. Ik geef nu 10 peer week dansles aan een gevarieerde groep tussen de 8 en de 16 jaar.  Hiphop is absoluut mijn favoriete stijl. Alexandra: de hiphopqueen, een eretitel die ik koester.’

Foto: collectie Alexandra van Laer

Geef een reactie