Wat voelt Berritta zich goed en blij …


De sympathieke zangeres Berritta (Rosita Bertels) woonachtig in Mol is zeker geen onbekende in de Vlaamse showbizz. Al meer dan 40 jaar staat ze op het podium en regelmatig brengt ze toffe nieuwe liedjes uit. Gekenmerkt door haar eigen vrolijke stijl weet ze van elk optreden een feest te maken. Met veel trots stelt Berritta nu haar allernieuwste zomersingle voor “Wat Voel Ik Me Goed En Blij”.
Dennie Damaro schreef tekst en muziek. Manfred Jongenelis(NL) stond in voor het arrangement en de productie. Berritta heeft privé een hele zware tijd achter de rug maar voelt zich vandaag weer supergoed. Gesteund door familie, vrienden en fans staat ze er weer helemaal en dat straalt ze meer dan ooit uit op het podium. Haar nieuwe single is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.

Foto: Dennie Damaro Producties

Geef een reactie