Francisco Schuster lost debuutsingle Alleen


De eerste solosingle van #LikeMe-alumnus Francisco Schuster heeft de toepasselijke titel “ALLEEN”. Het nummer is een passend startschot voor Francisco: dans is de eerste grote liefde voor de multi-getalenteerde artiest.

“Dans is voor mij altijd een soort escape geweest van de realiteit. Ik wil met “Alleen” meegeven dat dansen heel aanstekelijk werkt; dat begint bij mij vaak als ik alleen dans, en daarmee iedereen aanzet om mee te doen. Ik hoop dat ‘Alleen’ een uitnodiging is om op mijn dansvloer te komen, waar iedereen welkom is ongeacht afkomst, hoe je eruitziet en op wie je valt. Het doel is dat we fun hebben.”
 
“ALLEEN” – geproduceerd en geschreven met OSKI, Steven Vergrauwen en David Thomaere – is een swingend nummer vol elementen van disco, neofunk en Vlaamstalige pop, in de geest van Silk Sonic, Michael Jackson en de film Step Up.
 
Dans is van kleins af aan een essentieel onderdeel van Francisco’s leven: hij kon als kind niet stilzitten, en er moest altijd muziek aanwezig zijn: in de auto, in de huiskamer en achter de televisie.
 
Francisco’s grootste inspiratiebronnen zijn o.a. Beyoncé, Ariana Grande, Frank Ocean en Michael Jackson, artiesten die binnen verschillende disciplines een eigen wereld scheppen.

Foto: Jelle Joly

Geef een reactie