Dimitri Vegas & Like Mike kondigen album Rewind & Repeat aan


Onze Belgische multi-platinum artiesten Dimitri Vegas & Like Mike kondigen hun album ‘Rewind & Repeat’ aan met de release van de single ‘She Knows’, een internationale samenwerking met Akon, David Guetta en Afro Bros.
Op hun album haalt het duo inspiratie bij de trance, techno, rave en hardcore cultuur uit de jaren ’90, en daarmee spreken ze zowel jonge als oudere fans aan die lichtjes nostalgisch terugblikken op die periode.  Verwacht je aan de tijdloze energie van de gekende Dimitri Vegas & Like Mike sound, verrassende muzikale wendingen en epische samenwerkingen met een indrukwekkende line-up van artiesten.  Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: o.a. David Guetta, Armin Van Buuren, Creeds, Lil Jon en Regard passeren de revue.

De eerste single ‘She Knows’ combineert vloeiend elektronische en hip-hop/R&B elementen. 
De song opent met een dynamische melodie en drijft op een energieke baslijn. De zwoele stem van Akon voegt de noodzakelijke kruiding toe om van ‘She Knows’ een succes op de dansvloer van elke zomerse party te maken.
De single bespeelt een breed scala aan muziekliefhebbers, gaande van fans van dance muziek en de nineties tot liefhebbers van hip-hop en R&B.
Dankzij de op big room gebaseerde diepe klanken en dansbare beats is ‘She Knows’ de geknipte dancefloor killer voor elke club of festival.
Dimitri Vegas & Like Mike werkten eerder al samen met David Guetta en die laatste werkte in de nillies op zijn beurt dan weer samen met Akon op de hits ‘Sexy Bitch’ en ‘Play Hard’.
Tijdens hun drukke zomertour zullen Dimitri Vegas & Like Mike regelmatig een voorsmaakje geven van wat je op het album ‘Rewind & Repeat’ mag verwachten. 

Foto: Karma Agency

Geef een reactie