Dit zijn de artiesten voor de eerste twee opnamedagen van Tien Om Te Zien


Aan zee mag altijd een beetje meer. En al zeker op 24 en 25 juli en 7, 8 en 9 augustus in Westende. Dan strijkt de iconische Tien Om Te Zien-tent terug neer, om de zeedijk om te toveren tot één groot muziekfeest. Anne, Willy, Laura en Aaron zijn present en vertoeven in mooi gezelschap. Enkele nationale en internationale topartiesten bevestigden de voorbije weken alvast hun komst, maar vandaag is de line-up voor de eerste opnames op maandag 24 en dinsdag 25 juli bekend. Die belooft naar goede gewoonte een mix van de grootste hedendaagse hits en onvergetelijke TOTZ-klassiekers. Zo zullen ook onder meer Regi, Bart Kaëll, Francisco, Natalia, Jaap Reesema en Danny Fabry hun hits afvuren op het publiek.Deze topartiesten laten de zeedijk meezingen tijdens de eerste opnameweek van Tien Om Te Zien:

Maandag 24/7

Metejoor & Hannah Mae
​Maksim
​Pommelien Thijs
​CAMILLE
​Gustaph
​Regi feat. Maxine
​Natalia
​Francisco
​Christoff
​Erik Goossens
​Berre
​André Hazes 
​M-Kids
​Marco Schuitmaker
​Helmut Lotti 

Dinsdag 25/7

Viktor & Kobe 
​Metejoor
​Aaron Blommaert
​Bart Kaëll
​Bazart & Guusje
​Niels Destadsbader & Kenny B
​Pommelien Thijs
​Isabelle A
​CAMILLE 
​Jaap Reesema
​Danny Fabry
​Mama’s Jasje
​Willy William

Foto: DPG Media

Geef een reactie