Mamma Mia komt terug in 2025


‘MAMMA MIA!’ komt terug! De feelgood musical met de grootste ABBA-hits is vanaf 22 maart 2025 opnieuw te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en ook voor een allereerste keer in Capitole Gent!De nieuwe versie van Deep Bridge ging in maart 2020 in première en speelde in de zomer van 2021 en 2022 voor uitverkochte zalen. ‘MAMMA MIA!’ was ontegensprekelijk één van de meest succesvolle shows van de laatste jaren. And here we go again, 5 jaar na de première laten we Vlaanderen in 2025 opnieuw meezingen en dansen op Dancing Queen en Voulez-Vous.‘MAMMA MIA!’ blijft een fenomeen. Meer dan 65 miljoen bezoekers zagen wereldwijd de voorstelling in 16 verschillende talen en ook beide bioscoopfilms braken record na record. 50 jaar na hun Eurovision overwinning is ABBA populairder dan ooit.De cast wordt in het najaar van 2023 bekendgemaakt. Tickets & info: deepbridge.be 

Foto: Deep Bridge / House of Entertainment

Geef een reactie