Armin Van Buuren lanceert Motive


Armin van Buuren, de invloedrijke en populaire Nederlandse DJ producer die verantwoordelijk is voor o.a. tophits als ‘Blah Blah Blah’ (meer dan 450 miljoen streams), ‘This Is What It Feels Like’ (275 miljoen streams) en recent nog ‘On & On’ (op 3 maanden tijd inmiddels maar liefst 18 miljoen streams), is klaar om aan dat lijstje een knaller van formaat toe te voegen met het nieuwe ‘Motive’.

Nog helemaal in de flow van herwonnen inspiratie na zijn recentste studioalbum ‘Feel Again’, brengt Armin van Buuren een gloednieuwe single uit waar zijn fans al geruime tijd naar uitkeken. Tijdens de tientallen dj-sets van afgelopen maanden was ‘Motive’ een duidelijk hoogtepunt. De fenomenale videoclip van ‘Motive’ verbeeldt op een schitterende manier het concept van het nummer over het vormen en hervormen van je eigen verhaal.

Foto: House of Entertainment / Armada Music

Geef een reactie