B&B Zoekt Lief

Op hol geslagen vlinders, diepe verlangens maar soms ook onbeantwoorde liefde. In het nieuwe seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ stappen zes singles deze zomer in de liefdessoap van hun leven. B&B-eigenaars Sandra (40, Turkije), Nele (57, Brazilië), Mabel (59, Frankrijk), Alicia (26, Portugal), Frank (63, Frankrijk) en Wim (42, Spanje) wonen op de meest idyllische plekken over de hele wereld en doen er alles aan om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. Vanaf 26 juni is B&B Zoekt Lief terug op VTM.

Er ontbreekt alleen nog één ding om van hun buitenlands avontuur een echt sprookje te maken: een soulmate. Die perfecte partner hoopt An Lemmens voor hen te vinden. Dit seizoen reist ze als matchmaker van dienst niet alleen naar Frankrijk, maar ook naar andere verre bestemmingen om de deelnemers te ondersteunen in hun zoektocht naar ware liefde. Wordt het een zomer vol grenzeloze romantiek of blijven de uitbaters alleen achter?

An Lemmens: “Ik beloof deze zomer een heerlijke rollercoaster van emoties, vlinders en onverwachte wendingen in ‘B&B Zoekt Lief’. Alweer bewijst dit seizoen dat liefde echt geen grenzen kent en dat de meest magische connecties kunnen ontstaan op de meest onverwachte plaatsen. Ik ben doorheen mijn reis op de meest sprookjesachtige en tropische plaatsen ter wereld geweest en maakte kennis met stuk voor stuk toffe B&B-uitbaters. Bovendien was het heerlijk om getuige te zijn van hun bijzondere ontmoetingen en om een rol te mogen spelen in het creëren van gelukkige liefdesverhalen. Bereid je voor op een zomer vol romantiek, passie en verrassingen in ‘B&B Zoekt Lief’!”

Deze zomer openen zes B&B-eigenaren de deuren en misschien ook wel hun hart voor de liefde. Elk krijgen ze vier vrijgezellen over de vloer. Onder een stralende zon leren ze elkaar kennen, kan en mag er vrijuit geflirt worden en krijgen de kandidaten ook een voorproefje van wat er nodig is om een drukke B&B te runnen. Net zoals in de B&B, hebben de uitbaters de touwtjes in handen. Ze mogen zelf en op elk moment beslissen wie mag blijven en wie er hun paradijs moet verlaten. Want uiteindelijk is er maar één vacature vrij voor de ware liefde. De realityreeks toont de ups en downs van het daten vol oprechte emoties, hilarische momenten, verrassende wendingen, openhartige gesprekken, intense twijfels en af en toe een traan. En dit alles in een zomerse en betoverende setting. Wie zal zijn of haar soulmate vinden en voor onbepaalde tijd inchecken in de B&B? 

Foto: DPG Media

Geef een reactie