Als DeGeest voor je staat …


‘Nu je voor me staat’ is de nieuwe single van tekst- en liedjesschrijver Geert Vanloffelt, alias DeGeest. “Of hoe beëindigde relaties nog heel lang in je hoofd kunnen blijven sluimeren,
Oude liefde roest niet in een eigen jasje. Herinneringen aan zowel pijnlijke als fijne momenten, heen en weer geslingerd worden tussen twee uiterste emoties. Hoe je kan twijfelen aan je beslissing, hoe menselijk en actueel het altijd is. En tegelijk hoopvol want in mijn geval leidde het zelfs tot een hereniging waar ik nog steeds geen seconde spijt van heb. Dus toch weer uit het leven gegrepen”, vertelt Geert over de tekst, die oorspronkelijk geschreven werd voor een schrijfkamp en dus in eerste instantie naar een andere artiest zou gaan. Na twee jaar radiostilte en tientallen teksten voor andere Vlaamse topartiesten en tv-programma’s, is DeGeest weer helemaal terug.

Foto: CNR Records

Geef een reactie