Wegens succes verlengd: Jeroen Verdick dit najaar ALLEEN op het podium


Op donderdag 25 mei 2023 sloot stand-upcomedian Jeroen Verdick in Willebroek het eerste seizoen van zijn eerste avondvullende show ‘ALLEEN’ af. Uitverkochte zalen en duizenden enthousiaste bezoekers brengen een duidelijke boodschap: het publiek smaakt de eerste soloshow van de oerdegelijke Kempische comedian en wil meer. Jeroen trekt daarom vanaf september 2023 opnieuw door Vlaanderen met ‘ALLEEN’. Zoals steeds, geeft hij het publiek ook dan weer waar ze voor komen: een hilarische avond, een flinke dosis energie en voornamelijk heel pijnlijke lachspieren. Meer informatie en de exacte speeldata van ‘ALLEEN’ via: https://www.jeroenverdick.be

In 2016 kon het brede publiek voor het eerst kennismaken met Jeroen Verdick. Een charmante kerel uit de Kempen met een heerlijke portie zelfspot, die hilarisch herkenbare situaties guitig uitbuit. Humo’s Comedy Cup eindigt dat jaar voor hem in de halve finale, maar de toon is gezet. In de jaren die volgen duikt Jeroen op verschillende plaatsen op. Een niet-onopvallende passage als voice-over bij Love Island, de titel van ultieme trendwatcher bij Q-music en een mooi seizoen aan de zijde van Jens Dendoncker in het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ later, is het tijd voor hem om ALLEEN het podium op te kruipen.

De gezonde portie zelfspot en vaak hilarische situaties waarover de geestige Kempenaar vertelt, zijn steeds uit het leven gegrepen. In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden is Jeroen niet alleen, hij heeft immers al jaren een vriendin en een plusdochter. Hun leven in Lommel, de dagdagelijkse absurde situaties waarin hij belandt en de gecompliceerde maatschappij, dienen dan ook als grootste inspiratiebron.

ALLEEN is ruim tachtig minuten pure stand-upcomedy, waarin ik als dertiger vertel hoe het met mij gaat, wat ik heb meegemaakt en hoe het leven mij bevalt. Mét uiteraard een Kempisch accent, met hier en daar misschien al wel een Limburgs randje (lacht).”

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie