Anaïs Rombouts 2.0


De Duffelse chocolatier Anaïs Rombouts is één van de 7 Miss Elegance 2024-finalisten. ‘JE schrijft mijn naam zoals de koffie, maar zelf maak ik chocolade’, knipoogt Anais bij aanvang van het gesprek.  Maar toch draagt Anaïs een rugzakje mee. ‘Vroeger werd ik gepest omwille van mijn gewicht. Omdat ik na een gastric bypass zestig kilogram ben kwijt gespeeld, ben ik op zoek naar dat tikkeltje extra zelfvertrouwen. Ik zie mezelf nog altijd even struis als vroeger. Om mezelf te bewijzen dat ik mezelf graag kan zien, heb ik de stap naar Miss Elegance gezet. De Anaïs zoals ze nu voor je neus staat is een Anaïs Rombouts 2.0. Door de Gastric Bypass ben ik een blijer mens geworden. Ik wil me hier ook bewijzen dat ik me meer vrouw voel. Mijn moeder twijfelde er eerst aan of ik deze stap wel zou moeten zetten. Maar toen ik ze met de mensen achter de schermen liet praten, was ze overtuigd.’

Sporten en chocola
De twee grootste hobby’s van Anaïs liggen mijlenver uit elkaar. ‘IN mijn vrije tijd sport ik …. En ben ik in bijberoep chocolatier. Samen met mijn vriend maak ik chocola. Maar ik eet er zelf niet van. Wij staan op markten om onze chocola te verkopen.’

Foto: FotoPe

Geef een reactie