4 generaties Miss Elegance en het zoekende prinsesje


4 generaties Miss Elegance waren aanwezig tijdens de persvoorstelling op Pinkstermaandag van de nieuwe edities. En dat weerhield organisatrice Elke Lenoir-Vanpoucke er niet van om een ‘familiaal Missenportret’ te maken. Op de foto stonden Miss Elegance 2020 Kelly De Clercq, Ere-dame 2020 Sharon Verbrugge, Miss Elegance 2021 Jana Van den Bossche, Miss Elegance 2022-2023 kelsey Van Laer, 1e eredame Miss Elegance 2022 Kiana Laureys. De nieuwe lichting Miss Elegance 2024, Finaliste Miss Elegance 2022 Febe Abeels, Thalassa Aurora Ibrahim en Rani Gevaert. Natuurlijk mocht het organiserend koppel Elke Lenoir-Vanpoucke en haar man Nick niet ontbreken.
Oh ja, het jonge en kleine pinsesje vooraan op de foto is duidelijk zoekend  ….. , maar op die leeftijd al niet vies van een fotobomb.

Foto: Stan Vranken

Geef een reactie