Zoe Bizoe haalt wereldtop burlesque naar GentZoe Bizoe nodigt de beste internationale burlesque acts uit op 16 juli in Capitole Gent. Net als vorig jaar maakt ze de Gentse Feesten zo nog een paar graden heter. Toptalent uit de USA, Frankrijk en Zwitserland zakt af naar Gent. Koop snel je tickets voor deze once in a lifetime show.

 

Na haar triomfpassage op de editie van vorig jaar, keert Zoe Bizoe door de grote poort terug naar Capitole tijdens de Gentse Feesten. Ze brengt een echte droomline-up mee. Een tip van de sluier? Zeker!

Jessebelle Thunder (USA) deelde het podium meermaals met wereldster Dita Von Teese. Misty Lotus (Zwitserland) is een schoonheid met Indiase roots en een vurige act. Marc Angel (Frankrijk) stript op rolschaatsen, oh lala! En Mamzelle Viviane (Frankrijk) performt een spetterende act, recht uit Parijs.

Zoe Bizoe & International Friends
Capitole Gent
16 juli om 20u00

Geef een reactie