Laura Verdonschot en Kaat Hannes stappen dit weekend in het huwelijksbootje


Zaterdag om 12u30 is het eindelijk zover, want dan geven de Kempense veldrijdster Laura Verdonschot (27) en voormalig wielrenster Kaat Hannes (32) elkaar het ja-woord in Lille. In 2016 werd Kaat Hannes Belgisch kampioene op de weg. In 2014 en 2018 behaalde ze diezelfde titel op de weg en in het mountainbike bij de militairen. Door een liesblessure beëindigde ze drie jaar geleden vroegtijdig haar wielercarrière. Kaat is een graag geziene gast op de koers, waar ze haar verloofde Laura Verdonschot steunt. Laura, die al twee seizoen rijdt bij het De Ceuster Bonache Cycling Team, werd in januari 2017 nog eerste bij de beloften op het BK veldrijden in Oostende. In datzelfde jaar was ze ook te zien in het tv-programma ‘Het Gezin’. Met twee gouden medailles op de Belgische kampioenschappen bij de U23 en twee keer zilver en brons bij de profs, overwinningen, sterke prestaties en selecties voor de wereldbekerwedstrijden en diverse kampioenschappen, behoort Laura Verdonschot nog steeds tot onze beste veldrijsters. Na de huwelijksplechtigheid volgt er voor het koppel nog een trouwfeest in besloten kring. 

Foto: Kaat Hannes en Laura Verdonschot

Geef een reactie