Payback voor Merow


Met haar energieke House-shows, staat de rijzende ster en vrouwelijke dj Merow op een positieve manier in de aandacht. Velen zijn onder de indruk van haar talent en veelzijdigheid. Dat laatste komt goed van pas, want ondertussen lanceert Merow met Digitzz haar debuutsingle ‘Payback’, een song die al enthousiast werd onthaald tijdens de internationale streaming-pitch. Vanaf nu is ‘Payback’ digitaal beschikbaar.

Als je naar ‘Payback’ luistert, dan voel je meteen de typisch herkenbare UK Bass vibes waardoor je instant zin krijgt om te dansen. Door de samenwerking met Digitzz creëerde Merow een bijzondere sound die meteen blijft hangen. Naar aanleiding van de pre-save zijn de reacties op Merow’s socials uitgesproken positief verwachtingsvol. Het is duidelijk dat de talrijke volgers van de veelzijdige, populaire vrouwelijke dj en producer uitkijken naar de release. Het mooie is dat zij, maar ook de rest van de wereld, vanaf nu maximaal kan meegenieten van dat lekker dansbare ‘Payback’, een song die meteen in je oren kruipt. Stilstaan is geen optie, want door de herkenbare bassen, de speciale klanken en de heerlijke vibe die het nummer uitstraalt heb je meteen zin om te bewegen.

Over Merow

Op onnavolgbare wijze transformeerde ze van introvert naar één brok energie op het podium. Met o.a. snelle mixen en live mash-ups houdt Merow haar publiek in de ban, en laat ze steeds weer verlangen naar meer. Haar roots liggen in de House en door het volgen van dj-lessen ontwikkelde ze haar passie verder. Vastberaden, gedreven en gemotiveerd begon ze drie jaar geleden met het produceren en dat resulteert nu in solo-tracks en samenwerkingen met o.a. Future House CloudRecall Records en Bass Rebels. Aan de Herman Brood Academie, waar ze drie jaar geleden begon te studeren, experimenteerde ze en ontwikkelde ze vernieuwende vette basklanken.

Merow kijkt al uit naar de toekomst, want ze produceert nu al tracks met geluiden die ze binnenkort moeiteloos kan draaien in grote zalen of op festivals. Met winst in de populaire ‘DJ Battle of Starbeach’ zette Merow zichzelf vijf jaar geleden al op de kaart. Het was ook het begin van haar internationale carrière, met dj-sets in clubs en op festivals in o.a. Griekenland, Duitsland (Parookaville), Oostenrijk (Electric Love) enBelgië. Ook in haar eigen Nederland deelde Merow inmiddels het festival- en clubpodia met o.a. Don Diablo, James Hype, Tchami, Curbi e.v.a.

Merow werd al uitgebreid in de aandacht gebracht door wereld-dj en producer Martin Garrix tijdens het JBL writerscamp. Ook won ze vorig jaar de ‘Spinnin Talentpool’ en ze draaide ook al op Parookaville 2022. Merow is inderdaad één van dé aanstormende, populaire talenten die er als dj en producer helemaal voor gaat.

Over Digitzz

Digitzz is allround en uniek met zijn inmiddels kenmerkende stem en muziekstijl die hem typeert. Zijn stijl kan je omschrijven als een mix van pakkende, relaxerende feelgood-songs. Digitzz verdiende reeds zijn sporen op de festivalpodia en in de clubs, zowel in zijn Nederland als in het buitenland.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie