OSKI releaset tweede EP ‘Goodbye for now’


Op 9-jarige leeftijd begon OSKI met het produceren van dancemuziek, beïnvloed door iconen als Avicii en Skrillex. In de loop der jaren begon hij elementen uit hiphop, R&B en electropop te combineren in zijn producties, geïnspireerd door nieuwe muzikale helden als Tyler the Creator, The Weeknd, Brockhampton en The Kid LAROI. Geïntrigeerd door hun aanpak op muzikaal gebied, nam hij een nieuwe wending in zijn carrière.
 
OSKI onderscheidt zich in het poplandschap door een aanstekelijke zelfgeproduceerde sound neer te zetten. Met bijna twee miljoen streams op Spotify alleen, zijn OSKI’s eerste stappen als uitvoerend artiest niet onopgemerkt voorbijgegaan bij radio en media. Terwijl hij eerder als onafhankelijk artiest werkte, tekende hij in 2021 bij Sony Music en is hij klaar om zijn debuutalbum onder hun vleugels te onthullen.
 
De toon voor een (inter)nationale carrière werd gezet in 2022 met Sony Music debuutsingle ‘Falling’ en EP ‘My Apologies for Falling in Love’. In 2023 gaat OSKI nog een stap verder met zijn tweede EP ‘Goodbye For Now’ met tracks zoals ‘Insecure’, ‘Avenue’ en ‘Back to Life’ met rapper Yung Mavu. OSKI gaat zijn ambities ten volle na: zijn muziek gehoord krijgen door fans over de hele wereld.

Foto: Sony Music

Geef een reactie