Viktor en Kobe staan nu hier!


Het populaire dj-duo Viktor & Kobe is niet meer te stoppen. Zo werd aangekondigd dat ze Tomorrowland plat zullen spelen tijdens het tweede weekend op ‘Smash The House’ – de stage van Dimitri Vegas & Like Mike -, zetten ze de komende maanden de grootste discotheken en talloze festivalpodia – waaronder Sunrise Festival – in vuur en vlam én mogen ze zich een van de meest geboekte dj-artiesten in Vlaanderen noemen. Al is dat nog niet alles. Op vrijdag 28 april brachten Viktor & Kobe eigen werk uit. Het duo slaat de weg van de Nederlandstalige dance-pop in en komen met een knaller van een single: ‘Nu Staan We Hier’. Wie goed luistert herkent misschien wel de melodie, want het is een cover van ‘Jump For Joy’ van 2 Unlimited, de monsterhit uit de jaren ’90.

Viktor & Kobe strikten voor deze single de stemmen van Kimberly Fransens en Simon. De Nederlandse Kimberly Fransens is geen onbekende in Vlaanderen, want in 2021 schopte ze het met haar krachtige stem tot in de finale van ‘Regi Academy’. De Vlaamse Simon opende met zijn vriendin, TikTok-ster Stien Edlund, een pop-up winkel in Gent. De weg ernaartoe kon iedereen volgen in de VTM GO-reeks ‘Stien en Simon Pop-up’.

Wie zijn Viktor & Kobe?

De ene is al jaren bekend van radio en televisie, de andere is aan een blitzcarrière bezig dat hem online en op het scherm nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Maar bovenal: copains, maten, beste vrienden zijn het. Hun officiële debuut was enkele jaren geleden op Tomorrowland en sindsdien zijn ze een vast begrip achter de draaitafel. Hun recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat.

Wie is Kimberly Fransens?

Kimberly Fransens combineert haar killer vocals met haar sterke persoonlijkheid in haar muziek en optredens. De ravissante Nederlandse werd de internationale hitlijsten ingeblazen met hits als ‘Love You Better’, een samenwerking met Julian Jordan, en ‘Forgot To Remember’ met Yellow Claw. In 2019 deed Kimberly auditie voor ‘The Voice Of Holland’, waar ze met haar versie van ‘My Heart Will Go On’ de coaches in no time wist te overtuigen. In Vlaanderen werd Kimberly bekend door haar deelname aan ‘Regi Academy’, waarin ze het wist te schoppen tot de finale. Op haar eigen YouTube-kanaal brengt ze regelmatig covers, die gedeeld worden door de originele artieste én sommige video’s zelfs miljoenen views halen.

Wie is Simon?

Al van jongs af aan droomde Simon ervan om muzikant te worden. Simon koos er daarom resoluut voor om zijn passie te volgen en het loonde. Zo bracht de jonge Vlaming heel wat singles uit met de groep BOBBY, waaronder de song ‘It’s Always Been You’ die hij zelf schreef, en was hij één van de stemmen op de track ‘Liever Dat Je Liegt’ van 5NAPBACK. Naast muziek is Simon ook enorm populair op Instagram en TikTok, en stampte hij samen met Stien Edlund, een bekende influencer en eveneens ook zijn vriendin, een eigen kledingmerk en -zaak uit de grond, genaamd ‘Avo&Cado’.

Geef een reactie