Juan Gerlo : ‘Op een onbewoond eiland de Robinson in mezelf ontdekken.’Vanaf de zomer trekt de Sven De Ridder Company er weer op uit met de kletsnatte komedie ‘Aangespoeld’. Traditioneel is er nu opnieuw een debutant in dit gezelschap. Juan Gerlo vertolkt de rol van Benjamin. En hij blijkt een man met een eilandmissie te zijn.  ‘Een bedeesd iemand, een brave jonge, een goede student, een techwizard , kortom: een techneut van de bovenste plank is Benjamin’, vangt Juan het gesprek aan over zijn rol in deze komedie. ‘Op het eiland zal hij de Robinson in zichzelf leren ontdekken. En wat meer ballen aan zijn lijf krijgen.’

Eer
Voor Juan is het de eerste keer dat hij meewerkt aan een productie van Sven De Ridder Company. ‘En ik beschouw dat als een ware eer. Het stond op mijn bucket om ooit met hen te mogen spelen. Ze maken er voor het publiek altijd een toffe belevenis van. Wanneer je dan vanuit hun hoek de krijgt, zeg je natuurlijk geen neen. Ik kijk enorm uit naar deze productie. Buiten Slisse en Cesar heb ik nog niet zo veel puur theater gespeeld. En Slisse en Cesar was op dat vlak mijn debuut met Sven De Ridder op scene. Op dat vlak heb ik nu al een vast anker. Ik herinner me nog dat ik dat toen heel leuk om gewoon te spelen, zonder het technische aspect van musical aan bod te laten komen. En op het vlak van comedy heb je weinig betere leermeesters als Sven en Brik.’

Meer info over Aangespoeld kan u vinden op:
http://www.svenderiddercompany.be

Foto: Sven De Ridder Company

Geef een reactie