Martine Prenen, Cynthia Reekmans, Zsofi Horvath en Eveline Hoste testen Flowercollectie uitHet walhalla voor wie houdt van bloemen, dat is wat beautyonderneemster 
Caroline Rigo (Rigorgeous) met haar nieuwe Flowercollectie van het natuurlijke minerale make-upmerk Cent Pur Cent aanbiedt. Voormalige Miss Belgian Beauty’s Cynthia Reekmans, Zsofi Horvath en Eveline Hoste mochten samen met gezondheidscoach Martine Prenen de nieuwe blushes, oogschaduw, lipsticks en oils in avant-première uitproberen. Sowieso is elke vrouw een bloem, iets wat je moet koesteren. Die moet je goede voeding geven, maar ook veel licht en liefde. Het mooie aan deze collectie, waar je bijvoorbeeld ook een heerlijke ruiker helende rozen terugvindt op de ingrediëntenlijst, is dat je jezelf als bloem nog eens extra in de verf kan zetten. Bovendien hebben Caroline en haar team niet alleen respect voor de natuur, maar ook voor de huid”, zegt Martine Prenen enthousiast. 

Foto: Roland Hermans

Geef een reactie