Sven De Ridder stelt zijne Piet (de papegaai) voor

Vijf jaar Sven De Ridder Company. Dat verdient een specialleke. Voor het zomerstuk Aangespoeld hadden Brik en Sven wel een bijzondere verrassing in petto. Waar Tom Hanks zijne goed vriend Wilson had in Cast Away, komen beide heren met Piet (de papegaai), koning onder de gevederde acteur sop de proppen. En dat Piet de Papegaai nu al één van de sterren wordt van deze zomerkomedie werd meteen duidelijk tijdens een nogal leuke fotoshoot.Oh ja, op het strand doken prompt de eerste drie leden van Piets fanclub op. Zij wilden wel eens weten welk ‘geverderd’ vlees Sven De Ridder Company in hun kuip heeft voor de zomer.

Meer info over Aangespoeld kan u vinden op: http://www.svenderiddercompany.be

Foto’s aan het strand: Sven De Ridder Company
Foto indoor + dierenfoto: Bart Liekens

Geef een reactie