De Miss Wellness Beauty-finalekoorts van Febe Van de Kerkhove

Nu de finale van Miss Wellness Beauty dichterbij komt, staan de zenuwen strak gespannen voor heel wat dames uit de schoonheidsindustrie. Op 29 april staan ze immers op het podium van het Antwerpse Hiltonhotel met maar één doel voor ogen. Meer bepaald: de ambassadrice van de Wellnesssector worden. ‘Het is best wel spannend’, vertelt Febe Van de Kerkhove. ‘Je weet tenslotte niet hoe alles gaat verlopen. Maar ach, ik voelde me heel goed tijdens het afgelegde parcours. Tijdens alle workshops en opleidingen heb ik enorm veel bijgeleerd. Het gaat zelfs zo ver dat ik nieuwe klanten heb gekregen door de extra media-aandacht die er rond mijn deelname aan de wedstrijd was. Mensen, die nieuwsgierig waren naar wie ik als ens. Dat maakt het wel heel erg leuk.’

Weekend
De combinatie tussen een eigen schoonheidssalon en een leven als Misskandidate kan soms een drukke agenda met zich meebrengen. ‘Dat valt al bij al nog goed mee,’ aldus Febe, ‘Veel van de activiteiten vonden plaats in het weekend. Als zelfstandige heb ik dan net het voordeel om zelf mijn agenda in te plannen. Maar weet je, ik heb van niets spijt. Zo mocht ik heel wat leuke ervaringen beleven: gaande van fotoshoots, radiointerviews tot evenementen. Het zijn net deze verhalen, die ik in mijn rugzakje meeneem.’

De ochtendstond
Febe is een sportieve vrouw. ‘Daar heeft mijn deelname aan Miss Wellness Beauty zeker geen verandering in gebracht. Ik heb in mijn agenda zelfs mijn sportmomentjes gepland. Het geeft me energie om te lopen, te fietsen of naar de fitness te gaan. Ik stond er zelfs vroeger voor op om toch maar aan sport te kunnen doen. Weet je, Miss Wellness Beauty heeft me heel wat bijgebracht. Ik weet nu als geen ander welke richting ik wil uitgaan, waarvoor mijn zaak staat en ook waarvoor ikzelf sta. En dat neemt niemand mij nog af. Daar ben ik iedereen rond deze wedstrijd enorm dankbaar voor.’

Foto: Collectie Febe

Geef een reactie