Een selfie voor If I Fall

Vanaf 31 maart 2023 presenteert The Singing Factory in Zuiderpershuis Antwerpen de musical ‘If I Fall’. Deze langverwachte opvolger van de succesproducties ‘Magdalena’ en ‘November 89’, die gaat over de enorme en soms ook schadelijke invloed van social media op jongeren, zou eigenlijk in 2020 al in première gaan, maar moest wegens Corona twee maal uitgesteld worden. The Singing Factory brengt in ‘If I Fall’ zoals steeds een karrenvracht aan jong talent op de planken, maar wist ook een al even verrassende als ervaren professional te strikken voor een hoofdrol. Zangeres en actrice Sasha Rosen maakt na zeven jaar haar comeback in de musicalwereld en zal in het aangrijpende ‘If I Fall’ gestalte geven aan weduwe en mama Camila Rodriguez. Tijdens de open repetitie werd het meteen duidelijk. Met een selfie werd het een andere twist dan een klassieke ‘Break A Leg’ of ‘Toi Toi Toi’ in het repetitieproces naar de première toe.

Tickets & info ‘If I Fall’: www.singingfactory.be   

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie