All you can Jazz op 7 mei

Met meer dan 500 bezoekers kende All You Can Jazz in 2022 een succesvolle start. Ripspiqué, Podiumacademie Lier en het Liers Cultuurcentrum beslisten dan ook al snel om de handen opnieuw in elkaar te slaan voor een tweede editie. Jazzfans maar zeker ook muziekliefhebbers in het algemeen moeten zondag 7 mei dus zeker in hun agenda blokkeren. Op tien verschillende locaties in de Lierse binnenstad geven tien topbands het beste van zichzelf. De zorgvuldig uitgekozen locaties zijn zowel gebouwen van de stad als lokale horecazaken die zich hiervoor lenen. Ook qua programmatie belooft het weer een mooie editie te worden. Net als bij de vorige editie ligt de focus vooral op jong en/of lokaal jazztalent.

De details van het programma vind je op de website www.allyoucanjazz.be. Elke band speelt op dezelfde locatie twee sessies. Eentje van 15 tot 15.45 uur en eentje van 16.30 tot 17.15 uur. Vermits de locaties op wandelafstand liggen van elkaar, hebben jazzfans de kans om in de loop van de namiddag tickets te boeken voor twee verschillende acts. Een ticket per sessie kost 10 euro.

Nieuw voor deze tweede editie is dat er een afterparty is in de Zimmer. DJ All The Gin Joints legt tussen 17 en 21 uur de juiste jazzplaatjes op. Dit uiteraard op vinyl! De toegang voor deze afterparty is gratis.

Info: www.allyoucanjazz.be

Geef een reactie