Vonken en Vuur op Honeymoon Island

Op dinsdag 14 maart om 21u30 bij VTM 2 stappen twee nieuwe koppels in het huwelijksbootje om samen hun liefdesavontuur tegemoet te varen. Eenmaal aangekomen, wacht hen geen rijkelijk buffet of luxueuze spa. Wel een prachtig strand, een ton met regenwater en heel wat verwoede pogingen om vuur te maken. Vormt dit wilde en unieke avontuur de snelste weg naar de ware liefde? 

Ze zagen elkaar vooraf slechts 30 seconden, maar nu schuift Joeri (30, Gentbrugge) een ring om de vinger van Sarah (32, Buggenhout). Spraakwaterval Sarah heeft “geen zittend gat” en is avontuurlijk ingesteld. In het verleden verloor dit duracell konijn haar hart weleens aan de ‘bad boys’. Valt ze nu voor de charmes van de afgetrainde fitnessboy Joerie? Die heeft één doel op zijn onbewoonde eiland: de liefde van zijn leven vinden… én er zo lang mogelijk fit blijven uitzien. Maar al snel maakt een dramatische gebeurtenis duidelijk dat deze stoere macho een klein hartje heeft…

Bekijk de preview hier:Bram (28, Dendermonde) en Shauni (28, Steenokkerzeel) zullen elkaar op hun onbewoonde eiland heel snel en heel écht leren kennen. Shauni is een bezige bij die tot nog toe simpelweg geen tijd had voor de liefde. Gelukkig heeft ze op haar onbewoonde eiland wél zeeën van tijd. Vliegt of kruipt die voorbij met hockeyspeler en levensgenieter Bram aan haar zijde?  Hopelijk geeft hun prille liefde meer vonken dan de hopeloze pogingen om vuur te maken … 

Foto: DPG Media

Geef een reactie