Big Brother Michelangelo werkt aan eigen podcast


Samen met Jason en Bart zit Limburger Michelangelo op de wipstoel in het Big Brotherhuis. Comeback-kid Danny heeft gewikt en gewogen. Toch heeft Michelangelo al plannen voor na zijn verblijf in het huis. Hij is namelijk bezig met een podcast. ‘Samen met enkele vrienden zijn we hieraan begonnen vooraleer ik in het huis ging. Het is een gevolg van enkele tiktok-interviews, die massaal bekeken werden. We willen dit uitbouwen. En vlak vooraleer ik in het huis ging, was ik al bezig om mensen hiervoor te contacteren. Nu ik bij Big Brother zit, staat dit project tijdelijk on hold. Maar het is wel de bedoeling om de draad terug op te pikken.’  Provinciegenote Jolien Bosch solliciteerde prompt naar een invitatie bij de podcast. Zij zag het meteen zitten.

Foto: Play 4

Geef een reactie