The New Beginning of Esmée Van Walle


Een top 10-plek was voor Esmée Van Walle niet weggelegd tijdens Miss Belgium 2023. Maar Esmée Van Walle heeft alvast haar reactie op facebook gepost. Dit is er wel ééntje dat kan tellen.
Lees maar eventjes mee:

This is not the end, this is just the beginning

Ondanks het vele slechte nieuws deze week, is dit één van de mooiste dagen in mijn leven. We hebben er met alle meisjes het beste van gemaakt and damn did we do a great job!!

Ik ben trots op mezelf, maar ook op de andere meisjes die het beste van zichzelf hebben gegeven en er 1 voor 1 stonden als de mooie, zelfzekere vrouw die ze zijn.

Had ik verder willen geraken? OFCOURSE! Ben ik nog steeds trots? OFCOURSE! Ik heb een jaar aan mooie ervaringen, belevingen en zelfkennis opgedaan. De avond van de finale is just the cherry on top. Ik voelde me als een prinses, toegejuicht door vrienden en familie, omringd door sterke vrouwen en zoveel zelfliefde.

Foto: Junes Lazaar

Geef een reactie