Ianthe Tavernier: ‘Iemand als Ann Van den Broeck valt niet te vervangen in de Winterrevue.’Opmerkelijke castwissel bij de Winterrevue. Omdat Ann Van den Broeck zich focust op haar herstel, neemt Ianthe Tavernier haar plek in tijdens de zevende Winterrevue.  ‘Het was een hele grote verrassing dat ik de vraag kreeg om de cast van de Winterrevue te vervoegen. Op dat moment heb ik een paar minuutjes bedenktijd gevraagd.  Gewoon omdat ik alles even op een rijtje wou zetten. Omdat ik in de cast zat van Moord Op De Oriënt Express was het geen evidentie om het spelen van het één en het repeteren met het ander met elkaar te combineren. Het geluk is wel dat ik in Theater Elckerlyc zit. We repeteren boven en we spelen beneden. Dus de combinatie tussen beiden stukken hield gewoon in dat ik een pak meer trappen moest lopen (lacht). Ik vind het heel tof dat ze in deze productie aan mij denken. Maar ik wil in de Winterrevue Ann Van den Broeck echt niet vervangen. Ann is Ann en Ianthe is Ianthe. Stemtechnisch zijn we beiden sopranen. Mijn doel is er om een eigen touch aan te geven.  Het is een dappere beslissing van Ann om deze stap te zetten. Ze moet er gewoon haar tijd voor nemen om te genezen. Dan zal ze sneller dan verwacht op het podium staan. Ik denk wel dat de Winterrevue een uitdaging wordt. Zeker omdat het de eerste keer is dat ik in een revue sta. Maar ach, ik ben hier in goede handen. Er zijn heel veel fijne mensen om mij heen. Hoedanook wordt het een uitdaging om u tegen te zeggen. Maar ik ben er klaar voor.’  

Meer info op: http://www.elckerlyc.be

Foto: Elckerlyc / Backstage Producties

Geef een reactie