Sint in de Piste

Voor niet-sportliefhebbers (terugkeer MVDP en België-Marokko) is Sint in de Piste op de Grote Markt in Sint-Niklaas misschien wel een optie om tussen al deze sportdrukte te ontlopen.

De herfst is in het land, de temperaturen dalen en dus beginnen de (stoute) kinderen al wat onrustiger heen en weer te schuifelen op hun stoeltjes. Voor je het weet is Sinterklaas immers weer in het land. Naar zeer goed gewoonte (28ste jaargang) viert de goedheilig man zijn verjaardag in Sint-Niklaas al tijdens de laatste twee weekends van november op de Grote Markt en dit tijdens het spectaculaire circusfestival ‘Sint in de Piste’.

Vliegende, jonglerende, zwevende en balancerende wereldacts vullen de grootste circustent van Europa in dit circus met een moderne twist. Uiteraardgebeurt ook nu weer alles onder het toeziende oog van de Sint en zijn Pieten! Er is plek voor heel wat interactie en samen met het publiek zingen zij ook de allerbekendste Sinterklaasliedjes. Er moet ook een mysterie opgelost  worden, want de Sint leest blijkbaar zijn brieven niet meer…of is er toch meer aan de hand? 

Vuur, motoren, paarden, prachtige kostuums, een sprookjesachtige belichting, een groot live circusorkest, een goodiebag voor alle kinderen en nog tal van verrassingen zorgen samen voor een totaalbeleving voor het ganse gezin. De hoge kwaliteit, gekoppeld aan de zeer democratische ticketprijzen (€12 – €15, incl. reservatiekosten), maken van ‘Sint in de Piste’ met recht en rede ‘Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen’Tickets & info: www.sintindepiste.be

27 november 2022 – Grote Markt Sint-Niklaas
(shows om 10u30, 14u en 17u

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie