Andreas Gabalier komt naar HasseltMet honderden miljoenen streams, gouden en platina awards, talrijke prijzen en onderscheidingen, en verschillende uitverkochte in- en outdoor (stadion)concerten onder de gordel, vertrekt de immens populaire Oostenrijkse artiest Andreas Gabalier, bekend van o.a. ‘
Hulapalu’, ‘I sing a Liad für di’, volgend jaar op tournee met een geweldige nieuwe liveshow. De rasentertainer, die recent nog een Diamond Award kreeg voor de verkoop van méér dan één miljoen keer zijn ‘Hulapalu’-monsterhit, komt op zaterdag 28 oktober 2023 met zijn fenomenale concert naar Trixxo Arena Hasselt. Bij zijn Belgisch debuut krijgt Andreas Gabalier meteen ook de volledige steun van Moose Bar, het razend populaire après-skiconcept dat naast succesvolle vestigingen in ons land én de jaarlijkse organisatie van MOOSE BAR XXL in het Antwerpse Sportpaleis, hiermee ook het eerste artiestenconcert organiseert in ons land. Niet toevallig een show die qua beleving ook helemaal past in het Moose Bar-concept. Tickets voor ‘Moose Bar presents Andreas Gabalier in concert – Die Tour 2023’ vind je op www.ticketkopen.eu

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie