My name is Andy, Andy Peelman

Voorlopig heeft de voormalige Aalsterse politieman, acteur en tv-persoonlijkheid Andy Peelman niet meteen concrete plannen om in de huid te kruipen van de wereldberoemde James Bond, maar donderdagavond poseerde hij trots als de volleerde agent 007 bij de bekende Aston Martin.

Samen met radiopresentator Guy De Pré was Andy één van de vele gasten op de exclusieve Preview Night van de 7de InterClassics Classic Car Show Brussels, die tot en met zondagavond een plekje heeft in de Heizelpaleizen 5, 6 en van Brussels Expo. Op de meer dan 35.000 vierkante meter beursoppervlakte vind je classic carsyoung- en oldtimers

InterClassics viert dit jaar ook de 75steverjaardag van de bekende Italiaanse sportwagenfabrikant Ferrari en de 50ste verjaardag van de BMW M. “Mensen moeten zeker eens komen kijken, want de honderden exclusieve wagens die je hier ziet staan, allemaal voorzien van bordjes met de uitleg rond hun geschiedenis en afkomst, zijn meer dan de moeite. Het is niet alleen voor de specialisten, want als doorsnee autoliefhebber heb ik er echt van genoten”, zegt Andy Peelman enthousiast. 

Meer info over InterClassics Brussels zie je op https://interclassics.events/classic-car-show-brussels/

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie