Een fijne verrassing voor Ruben Van GuchtHet was de Kempense veldrijdster 
Ellen Van Loy van het Belgische wielerteam De Ceuster Bonache Cycling Team die, namens haar ploeg, het voorbije weekend Ruben Van Gucht trakteerde op een fijne verrassing. Voor de start van de wereldbekerwedstrijd in de Beekse Bergen kreeg de kersverse papa, namens de ploeg, gepersonaliseerde geboortegeschenkjes voor zijn zoontje Mondo. Ruben was zichtbaar geëmotioneerd toen hij ze in ontvangst nam: “Dit is zo lief. Supermooi”, reageerde hij enthousiast. Van Limburger Davy De Ceuster uit Pelt, hoofdsponsor van zijn gelijknamige bouwkranenbedrijf, kreeg Ruben nog een aangepaste verrassing: “We konden het niet laten om jouw zoontje hierbij ook al zijn eerste kraan te geven”, waarop Ruben reageerde met: “Ik breng de boodschap straks over naar Kroatië”, waar de kleine Mondo goed wordt verzorgd door zijn echtgenote en kersvers mama Blanka Vlašić. 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie