Superpiet viert ‘Het Feest van Sinterklaas’ in het Gentse Kuipke


Superpiet
 warmt alvast zijn stembanden op, stretcht zijn dansspieren en heeft zondag 4 december 2022 met stip aangeduid op de kalender, want dan mag hij zich weer he-le-maal uitleven tijdens ‘Het Feest van Sinterklaas’ in ’t Kuipke in Gent.

‘Het Feest van Sinterklaas’ is een wervelende Sinterklaasshow voor het ganse gezin, met muziek, dans, optredens en heel veel humor. De kinderen kijken met twinkelende ogen naar de fratsen van Superpiet, zingen mee met zijn aanstekelijke liedjes en houden de adem in wanneer de enige echte Sinterklaas op het podium verschijnt.

Beleef de magie van Sinterklaas tijdens deze spetterende Sintshow vol sfeer, actie en theater. Kom meegenieten met Superpiet en de Sint op ‘Het Feest van Sinterklaas’ op zondag 4 december 2022 om 15u in ‘t Kuipke in Gent en bestel nu je tickets via www.feestvansinterklaas.be  .

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie