Ron Cornet en Sam Verhoeven trappen Chansons Charmantes op gangDe start van een heerlijk Chansons Charmantes-seizoen op maandagavond in het Theatercafé van het Fakkeltheater is een feit vanaf 17 oktober. Fakkelpatron 
Sam Verhoeven geeft samen met Ron Cornet het spetterende startschot voor onze nieuwe reeks van acht charmante avonden. Vijf vertrouwde namen die het publiek keer op keer weer willen horen. Maar het Fakkeltheater verwelkomt ook drie nieuwkomers, alle drie grote klasse. Alle redenen zijn legitiem om langs te komen op deze acht charmante maandagavonden van herfst tot lente in de warmte van het Theatercafé. De andere gasten zijn Lissa Meyvis, Jan De Smet, La Piovra & Andrea Croonenberghs, Zsa Zsa Zsu, Ann Van den Broeck, Jo Lemaire en Anne Mie Gils. 

CHANSONS CHARMANTES 1 – 65 JAAR FAKKELTHEATER + 1 Met Sam Verhoeven & Ron Cornet

Oktober 2021 vierde het Fakkeltheater zijn 65e verjaardag. Jammer genoeg sneuvelden een aantal geplande festiviteiten omwille van de covid-situatie. Dat zetten we in het nieuwe theaterseizoen con brio recht. Zo zal de eerste CHANSONS CHARMANTES van het seizoen in het teken staan van 65 + 1 jaar Fakkeltheater.

Acteur, verteller, regisseur en Fakkel-pionier Ron Cornet vertelt anekdotes uit pioniersjaren van ons theater en directeur Sam Verhoeven zingt liedjes uit de swingende jaren ’50, het decennium van de grote crooners, de start van de rock’n roll, het eerste Eurovisiesongfestival en de beginjaren van de Vlaamse televisie. Het programma wordt swingend begeleid door het orkest van Pol Vanfleteren.

Foto: Fakkelltheater

Geef een reactie