Het Miss Fashion-avontuur van Britt De Rockere

Weldra staat Britt De Rockere op het podium van de Miss Fashion-finale. ‘Vorig jaar was ik aanwezig op de apotheose van deze verkiezing. Ik was supporter van dienst voor Janice Racay. Zij werd vorig jaar eerste eredame. Ik ken al haar vanaf het eerste middelbaar. Doorheen heel haar traject zag ik een mooi groeiproces. Toen begon het bij mij ook een beetje te dagen dat het misschien wel iets voor mij zou zijn. En daarom heb ik ook de stap gezet.”

Supermama
Britt wordt gesteund door haar familie. ‘Mijn mama is de grote rots in de branding. Sinds kort ben ik samen met mijn vriend samen gaan wonen. En als we thuis komen is het vaak negen uur ’s avonds. Dan is samen in de zetel vaak al een rustmomentje op zich. Samen hebben we ook een kleine Keeshond, die ook onze volle aandacht verdient.’

Tattoo
Het verhaal van Britt weerspiegelt zich in haar tattoos.  ‘Ik heb meer tattoos dan een doorsnee mens. Maar dat maakt ook deel uit van mijn persoonlijkheid. Ze behoren tot wie ik ben en wat mijn verhaal is. Niemand heeft dezelfde unieke tattoos op haar als zoals ik. Maar volgens mij is de acceptatie van een tattoo compleet anders dan het tien jaar geleden was. Nu is dat meer aanvaard in onze maatschappij dat het ooit was. Daar ben ik heel gelukkig om.’

Think Pink
Britt zet zich in voor het goede doel.  ‘Door snoepjesverkoop zet ik me in voor Think Pink. Deze actie loopt nog tot het einde van oktober. Ik heb nu al meer dan 400 Euro ingezameld.’

Link naar Think Pink: http//www.think-pink.be/nl/Acties/Actie/Id/7056/Verkoop-snoepjes

Hoe te stemmen op Britt (nummer 17) : http://missfashion.be/index.php/finalists/

Foto: Britt De Rockere-collectie

Geef een reactie