Het Miss Fashion-avontuur van Elisabeth BuffelVoor consultant Elisabeth Buffel breken er spannende tijden aan. Weldra staat ze op het podium als Miss Fashion-finaliste. Voor deze bezige bij is 24 uur op een dag duidelijk te kort. ‘Miss Fashion volg ik al geruime tijd op de sociale media’, vertelt Elisabeth. ‘Nu ik sinds 1 jaar zelf werk als consultant leek de tijd me rijp om zelf de sprong te wagen. Met lage verwachtingen ben ik naar de casting getrokken. Dan kan je ook niet ontgoocheld worden (lacht). En je kan zelf zien waar ik nu sta. Maar blijkbaar is deze late roeping wel dik in orde. Voor mezelf zie ik het als een kans om een mooi groeiproces door te maken.  Tussen de halve finale en de finale zie ik nu al een sterkere Elisabeth opduiken. Eéntje die weet wat ze kan en die meer zelfvertrouwen heeft.’

Klassiek ballet
In haar vrije tijd heeft Elisabeth een grote passie voor het dansen. ‘Al 18 jaar lang doe ik aan klassiek ballet. Dat is momenteel op een semi-professioneel niveau. Elk jaar hebben we wel een voorstelling, die we voor het publiek brengen. Dat is de jaar De Notenkraker. Daarnaast geef ik ook dansles aan kinderen tussen vier en zes. Maar binnenkort ga ik ook me eens wagen aan audities voor een toneelgroep. Een dag telt 24 uur. Je moet altijd wel iets om handen hebben om jezelf te verrijken. Maar ach, ik zie wel wat er op mijn pad komt.’

Foto: Thomas Kah

Geef een reactie