FLEMMING speelt op 17 december in Radar Lokeren



Met ‘Amsterdam’, ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’, goed voor samen bijna 100 miljoen Spotify-streams, werd de 26-jarige FLEMMING een vaste muzikale waarde in de Lage Landen. Na succesvolle optredens op o.a. Sunset Festival en recent de Student Kick-Off Gent zet FLEMMING in ons land de volgende stap. Op zaterdag 17 december 2022 geeft de populaire artiest met zijn liveband zijn eerste, grote soloconcert in Radar Lokeren. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de liefde en steun die ik krijg van mijn Vlaamse fans, hartverwarmend. Samen met mijn muzikanten en het publiek gaan we zorgen dat mijn eerste grote concert dat ik in Vlaanderen geef een onvergetelijk kantje krijgt. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in.” De ticketverkoop start woensdag 12 oktober om 12u.

Tickets en info: www.flemmingmusic.nl

Tussen 2013 en 2021 was de Nederlandse singer-songwriter Freddie Viguurs (FLEMMING) leadzanger van Baby Blue, een band waar hij meer dan 700 optredens mee verzorgde. Het eerste muzikale wapenfeit was in 2015 toen hij met zijn nummer ‘Digital Age’ een top 10-hit scoorde in de iTunes-lijstEén jaar later nam hij deel aan de talentjacht ‘Giels Talenten Jacht’ van Giel Beelen. Vanaf 2021 ruilde hij defnitief zijn Engelse repertoire in voor nieuwe Nederlandstalige songs. Met ‘Amsterdam’ brak FLEMMING vorig jaar door bij het grote publiek en scoorde hij een dikke hit in de Lage Landen. Met ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’ bevestigde hij zijn status als populaire artiest. 

Fans van de sympathieke FLEMMING mogen 4 november 2022 alvast omcirkelen in hun agenda, want dan verschijnt het nieuwe album. Eén maand later, op zaterdag 17 december 2022, komt FLEMMING naar Radar Lokeren voor zijn eerste solo clubconcert in Vlaanderen. “Samen met mijn liveband speel ik mijn eerder uitgebrachte nummers en uiteraard ook alle songs van mijn nieuwste album. Het wordt een mix van ballads tot uptempo en catchy popsongs. Na de fijne optredens op o.a. Sunrise Festival en recent nog de Gentse Studen Kick-off is dit, samen met de albumrelease, de volgende grote stap die we zetten in Vlaanderen”, zegt FLEMMING enthousiast. 

Vanaf woensdag 12 oktobober 2022 kan je op www.flemmingmusic.nl tickets (vanaf 22,5 euro, inclusief reservatiefee) kopen voor het clubconcert van FLEMMING, op zaterdag 17 december 2022 in Radar Lokeren. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

Het FLEMMING-concert is een organisatie van House of Entertainment.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie