Het Miss Fashion-avontuur van Tatiana Hermans

De Miss Fashion-finale komt steeds dichterbij. Ook voor Tatiana Hermans is dit een uitgelezen kans om zich te tonen aan de buitenwereld. ‘Ik heb al langer dan vandaag een echte Missendroom. Enkele jaren geleden wou ik de stap al zetten. Alleen sloeg de twijfel dan enorm hard toe.  Toen ik deze keer Miss Fashion tegen kwam, ontdekte ik heel snel dat ik hier een positief verhaal kon schrijven. Zonder medeweten van mijn ouders en mijn vriend heb ik me dan ingeschreven. Van het één kwam het ander. Ik hoop dat deze verkiezing mij vooral als persoon doet groeien en vooral zelfzekerder laat worden. Wanneer het een mooie groei kan zijn, is dit al een mooie winst.’

Spreken is zilver, zwijgen is …
Veel Missenfinalisten verzwijgen hun casting naar de buitenwereld toe ‘Pas toen ik zeker was van een plekje in de halve finale, heb ik het nieuws op tafel gegooid. Samen met een goede vriendin had ik me immers ingeschreven. En ik wou zeker van mijn stuk zijn. Maar de reacties waren wel unaniem positief. Ik kreeg heel wat vragen over me heen. Maar mijn vriend en mijn ouders beseffen ook dat ik mijn dromen moet volgen. Het is superbelangrijk dat je daarin wordt gesteund door de mensen, die je lief hebt. En dat is in mijn geval zeker zo.’

Fashionista
De fashionista in Tatiana is met de jaren gegroeid. In het secundair onderwijs was ik minder meisje-meisje om te zeggen. Maar hoe ouder ik werd, hoe vrouwelijker ik me begon te kleden. Ik droeg meer hakjes, ik had meer handtassen en ik moest er bijna een kleerkast bijzetten om mijn kleedjes in te steken. Dus de link tussen fashion en mij is zeker aanwezig. In het begin was het niet evident om jezelf in de markt te zetten. Maar wanneer je beetje bij beetje de context uitlegt, krijg je ook wel leuke feedback. Eens ik de drive te pakken heb, ben ik niet meer te stoppen (lacht).

Foto: Collectie Tatiana Hermans

 .  

Geef een reactie