Code van Coppens UnlockedIn afwachting van het nieuwe tv-seizoen van Code van Coppens gaat VTM eind oktober een stevige stap verder: het publiek kan dan zelf in de wondere wereld van Staf en Mathias stappen, letterlijk. In de Antwerpse Stadsfeestzaal verrijzen verschillende escape rooms die ontsproten zijn aan de ongebreidelde fantasie van de twee broers. 

In de vijf verschillende kamers met thema’s gebaseerd op afleveringen uit de voorbije seizoenen, kunnen jong en oud aan de lijve ondervinden wat de BV’s hen op tv al eens voor deden.

De escape rooms openen de deuren vanaf de herfstvakantie (29 oktober). Meer info over de openingsuren tijdens en na de vakantie is te vinden op www.codevancoppens.be (vanaf 18u onine). Bedrijven kunnen ook à la carte reserveren voor teambuildings.

Wie de waaghalzerij liever aan zich voorbij laat gaan, kan terecht in Brasserie Alchemie voor een hapje en een drankje.

Online reserveren kan vanaf donderdag 6 oktober om 18u via www.codevancoppens.be

Foto: DPG Media

Geef een reactie