Het idee van Pommelien Thijs

Na een ‘ongewone’, drukke zomer, keert Pommelien Thijs nu terug met een gloednieuwe single. “Wat Een Idee!?” is alweer een energieke popsingle, die niemand snel uit het hoofd zal krijgen. 

Over “Wat een Idee!?”, zegt Pommelien: “Het nummer gaat over het gevoel tussen twee mensen die, wanneer ze eerlijk naar elkaar toe zijn, weten dat de relatie niet zou werken. Ze zijn meer verliefd op alle ideën rond de andere persoon dan op de persoon zelf maar ze willen die realiteit nog even niet onder ogen zien zodat ze nog even samen kunnen genieten van het moment. Ze zijn nog niet klaar om het avontuur te laten ophouden dus “het idee” mag nog even blijven slapen.”
 
Haar derde single volgt op het grote succes van “Ongewoon”. De single werd haar eerste solo nummer één-hit, haalde meer dan vier miljoen streams op Spotify en gaf een duidelijke richting voor de toekomst weer. 
 
Haar grote doorbraak kende ze als Caro in #LikeMe, maar in 2020 kende haar solo carrière met “Nu Wij Niet Meer Praten” samen met Jaap Reesema een vliegende start. Sindsdien ging het pijlsnel voor Pommelien Thijs, maar met “Wat Een Idee!?” zet ze een nieuwe, grote stap in haar carrière.

Foto: Dirk Alexander

Geef een reactie