Suzan & Freek lanceren single ‘Kwijt’Suzan & Freek hebben de nieuwe single Kwijt uitgebracht. Het is na Honderd Keerde tweede single van het duo na het platina album Dromen In Kleur dat in oktober verleden jaar verscheen. Volgende maand beginnen Suzan & Freek aan een uitverkochte theatertour.

Kwijt gaat over de behoefte om af en toe kort van de radar te verdwijnen, vertellen Suzan & Freek. “Soms is het heerlijk om even ‘kwijt’ te zijn en de rest van de wereld voor heel even te vergeten. Wij waren deze zomer samen een tijdje ‘kwijt’ in Italië.” Daar heeft het tweetal meteen de video voor de nieuwe single opgenomen. “Geen regisseur mee, geen videocrew, gewoon wij tweeën met een camera, de Italiaanse zon en veel pasta!”

Dit festivalseizoen stonden Suzan & Freek onder meer op Paaspop, Concert At Sea en Zwarte Cross. Ook traden ze op tijdens Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk. Als onderdeel van The Streamers staan Suzan & Freek op 16, 17 en 18 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Op 8 oktober staan Suzan & Freek in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen, waarna ze op 19 oktober beginnen aan de eveneens uitverkochte theatertour door Nederland. Vanaf maart 2023 spelen ze nog eens dertien theatershows. Op 4 april sluiten ze deze tournee af in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

In oktober 2021 verscheen Dromen In Kleur, het tweede album van Suzan & Freek. In maart brachten ze de eerste nieuwe muziek van dit jaar uit: Honderd Keer. Die single is inmiddels ruim 15 miljoen keer gestreamd.

Foto: Sony Music

Geef een reactie