Ingrid Coppieters blikt vooruit naar Singin’ in the RainRegie-assistente en choreografe Ingrid Coppieters lichtte samen Bruno Van Heystraeten de stand van zaken toe voor Singin’ in the rain (het komende musicalfeest) aan het Donkmeer: “Zoals elke editie was het weer uitkijken om aan de oevers van het Donkmeer een pracht van een musical te mogen neerzetten, samen met een fantastische crew en ongelooflijk gemotiveerde en superenthousiaste acteurs, dansers en figuratie. Bij Singin’ In The Rain komt er heel wat dans aan te pas en uiteraard ook tapdans. Dat was een uitdaging, vooral ook voor de acteurs. Maar het verloopt heel goed ! Momenteel zijn we in de afwerkingsfase : zorgen dat de overgangen lukken, de details in choreo en staging verfijnen, zodat het geheel als een puzzel in elkaar valt. Deze feelgood musical met de gekende songs en leuke choreo’s zal het publiek zeker kunnen bekoren. Wij kijken er alvast naar uit om voor een volle tribune te staan en hiervan zeker te genieten.

Van 19 augustus tot 3 september – Donkmeer Berlare
Een productie van FESTIVARIA – http://www.festivaria.eu

Foto: Festivaria

Geef een reactie