Ine De Deken neemt bedrijfsleiders mee naar Tenerife voor Back 2 Balance-BoostweekDat bedrijfsleiders een grote verantwoordelijkheid dragen, staat als een paal boven water. Ook de afgelopen jaren zijn zij het die, ondanks de harde economische situatie, bedrijven stabiel en gezond moesten houden. Daarnaast worden werkgevers ook verantwoordelijk gesteld voor het fysieke en mentale welzijn van hun werknemers. Een taak die bovenop hun bedrijfgerelateerde verantwoordelijkheden vaak zwaar valt, want velen zijn hier niet voor opgeleid. Hierdoor verdwijnt hun eigen mentale welzijn vaak naar de achtergrond. Klinisch psychologe en bedrijfscoach Ine De Deken ziet de negatieve effecten van die extra responsabiliteiten vaak terugkeren in haar  coachingsessies. Zij schijnt met de ‘Back 2 Balance’-boostweek, die doorgaat van 15 tot 22 oktober 2022, de schijnwerper extra op de bedrijfsleiders of leidinggevenden die nood hebben aan een ferme portie zelfzorg. Ine neemt hen mee naar Tenerife zodat ze zich volledig los kunnen koppelen, noodzakelijke me-time in kunnen lassen en de batterijen op kunnen laden aan de hand van doelgerichte en praktisch toepasbare workshops, yogalessen, bewegings- en relaxatiesessies, wandelcoachings en natuurlijk niet te missen: de nodige zon, zee en strand. Meer info en inschrijven: 
https://www.centrumvizit.be/agenda

Foto: Armando Divo

Geef een reactie