Deze artiesten komen naar de eerste week van Tien om te Zien


De iconische tent staat klaar. Anne, Willy, Laura en Aaron popelen van ongeduld. Een hele resem artiesten tekent present voor een onvergetelijk optreden. Kortom: Tien Om Te Zien is helemaal terug van eigenlijk nooit echt weggeweest! Vanaf maandag 25 juli loopt de zeedijk van Westende vol voor de opnames van het meest iconische muziekprogramma aller tijden. De crème de la crème van de Vlaamse muziekwereld én enkele internationale artiesten maken er één groot meezingfeest van en dat maar liefst acht dagen lang. De volledige line-up voor de eerste opnameweek is bekend en belooft een mix van hedendaagse hits en onvergetelijke TOTZ-klassiekers. Zo is het uitkijken naar grote namen zoals Metejoor & Snelle, CAMILLE, Bart Kaëll, 2 Fabiola en de legendarische terugkeer van Opium en Vanda Vanda. Ook op het scherm barst het feest binnenkort los, want de uitzendingen van Tien Om Te Zien zijn vanaf 31 juli elke zondag om 20u30 te zien bij VTM.

Deze topartiesten laten de zeedijk meezingen tijdens de eerste opnames van Tien Om Te Zien:

Maandag 25/7
Jérémie Makiese
Pommelien Thijs
Metejoor & Snelle
Regi & Emma Heesters
CAMILLE
Niels Destadsbader
Bart Kaëll
Berre
2 Fabiola
Vanda Vanda
Sam Gooris
Belle Perez

Dinsdag 26/7
Niels Destadsbader
K3
BOBBY
Berre
Get Ready!
Metejoor & Snelle
Pommelien Thijs
Olivia & Paul Sinha
Christoff
Bart Kaëll
TOTZ-medley
K.I.A.

Woensdag 27/7
Sergio & Sam Gooris
Metejoor & Snelle
2 Fabiola
CAMILLE
Laura Tesoro
Christoff
Sabien Tiels
Pauline
Danzel
Kabouter Plop
Opium
Pommelien Thijs

Het gratis muziekfeest is dit jaar opnieuw toegankelijk voor iedereen. Jong en oud kan naar de zeedijk van Westende afzakken en de show live bijwonen op 25, 26 en 27 juli en op 1, 2, 8, 9 en 10 augustus. De line-up voor de opnames in augustus wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ook radiozender Joe kleurt helemaal Tien Om Te Zien. In ‘Tien Om Te Zien Stories’ worden de fans elke zondagvoormiddag tussen 10u en 12u verwend met de beste TOTZ-muziek en unieke anekdotes. Samen met een bekende artiest duikt Joe terug in de uitgebreide geschiedenis van TOTZ. Op de digitale zender ‘Joe 10 Om Te Zien’ kunnen muziekfans 24/7 terecht voor de nodige ambiance en nostalgie.

Foto: DPG Media

Geef een reactie